MEET Design Studio will create a meeting space in your office that your employees will love.   Our meeting space consultation and installation services focus on bringing your brand to life through art and design while keeping in the forefront the functionality that an office space must have. MEET’s design and aesthetic creates successful meetings.  We know environments affect our attitude, creativity, and energy levels.  They can inspire us, yet often, spaces just depress us, especially offices.

Just as MEET customizes our locations to take into account our clients’ brands, meeting objectives and agendas, we hope to help you create thoughtful spaces that cultivate that same success in your everyday interiors.  Every company has its special sauce.  We are uniquely qualified to see it, and we are ready to tap into it.

You may just need a reception, living room, executive suite, conference room, break room or kitchen, innovation pod, customer service garden, development shack, or concentration loft. From a single room to a complete redesign, we have done it all and we would love to do it for you.

To collaborate with us on designing your workspace or home, please contact Sara Schiller at sara@welcometomeet.com.


HOW WE WORK

MEET helped meeting planners resolve the high-anxiety process of predicting the overall costs of a meeting by creating set price packages and a la carte services without hidden add-ons.  MEET Design Studio also hopes to take the mystery out of costing-out a renovation project. 

We start with your objectives and needs then add your budget and scope of work;  we masterfully reverse-engineer the finishes, artwork, furniture, lighting, etc. to meet your expectations and your goals.   We have a 100% on-budget record.  We understand that though the cost is not divorced from the ultimate solution, true creativity can always persevere.   Our sensible shortcuts will be invisible to you.

MEET Design Studio generates the appropriate design concepts and schemes for your projects.  Because the concepts can be so varied, we rely on an extensive team of vendors and collaborators who help us realize our vision.  This includes architects, engineers, fabricators, carpenters, artists, lighting designers, graphic artists, and more.


This fast-growing social media marketing company needed a quick and economical build-out for a gut-renovated floor in the existing company’s building.  The company tripled its space, gaining an extra conference room, two private offices, two executive offices, open plan for 30, luxurious reception area, kitchen, lunch area, and more. A partnership with Ebay yielded fantastic genuine elements such as sputnik chandeliers, various Milo Baughman Hollywood Regency pieces, a contemporary steel reception desk, a pair of Gaetano Pesce chairs, and more. Low-cost, big-effect moments such as a custom-made high-gloss picnic table and mirror-framed, chalkboard-painted inspiration board make the space unique and give it personality. 


A long, narrow office with no existing natural light and an enormous structural column in the middle, this project had plenty of challenges. We eliminated the dropped ceiling. Exposed mechanicals feel unconventional and illustrate the grandeur of the 17’ high ceiling. Cloud-like ceiling lamps hang at varying heights to create a ceiling plane that mimic real clouds in the sky. Flavor Paper’s Starglint in blue and Playwood in white continue the natural motif in the space.  Embracing the space’s quirkiest features created opportunities for stunning effects.


After years of inhabiting temporary co-working suites throughout lower Manhattan, the New York team members of this mobile analytics company were eager to move into a bright loft in the Bowery District. The colorful silk rug in the reception area and the graphic recliners in the phone booths mix in with a variety of classic mid-century modern elements and contemporary accent pieces.  The overall scheme was defined by smart and comfortable pieces with an eclectic feel to accommodate a dozen team members with varied work styles and functions.


A famous American canvas footwear brand wanted to transform a windowless space in the Carnegie Hall building to create an environment that would bring the brand to life. The brand represents “Vintage American Modern” and its guiding principle in design is to mix old and new. We helped them choose vintage furniture and mingled these pieces with new colorful pieces.  To make the room feel current, we wrapped the walls in custom murals featuring vintage black and white advertising with modern, larger-than-life models in full color.  This custom wallpaper was designed and installed by PreFab77, a Newcastle (UK) art collective. A custom old-fashioned-looking bookcase in glossy white with hidden room to display shoes and brand icons was the perfect solution for how to display products cohesively without overly commercializing the space.


In this Lower Manhattan apartment, a personal art collection embodies a finger-on-the-pulse savvy.  Around the open living and dining area, the walls pop with large, bright works by several artists who the collector clients have watched rise in renown through years (among them Paul Insect, Faile, and Dave Kinsey). The collection was built around personally known artists, many of whom, though not all, have street art roots.  The collectors require that the pieces they live with have the urgent quality that street art is know for: an immediacy and reactivity to and of the present moment in our lifetime. Though the collection is the highlight of the space, brightly colored accents reflect the collection’s powerful impact throughout the open, flowing space.  Massive, yet unobtrusive, seating defines the space’s livability and was designed for maximized socializing with friends and energetic family time.